Echipa noastra este pregatita sa va ofere servicii complete, o experienta placuta, fie vorba de a va aranja parul, unghiile, barba sau chiar doriti un masaj relaxant. Va asteptam pentru o programare sau mai multe detalii.

păR săNătOs, cU StiL

Faceti o rezervare Online in 3 pasi simpli, apasand butonul de mai jos

Incepe ziua ta de rasfat. Selectati toate serviciile dorite de dumneavoastra, angajatul preferat si apasati

” Pasul Urmator “

Selectati Data si Ora preferata, disponibila din program si pe urma in partea dreapta jos apasati butonul

   ” Pasul Urmator “

Introducem Numele, Prenumele, numarul de telefon si acceptam  Termenii si conditiile. Apasam pe

” Finalizeaza”

COAfOR

Cum fiecare persoană este unică, aşa şi fiecare fir de păr este îngrijit în mare parte de specialiştii noştri de la Ea&El Salon. La salonul nostru, ingrijirea parului conteaza foarte mult si de aceea transformăm un simplu coafat în artă, iar ţelul nostru este ca fiecare client să arate şi să se simtă fabulos! Foarte important pentru noi, indiferent ce alegi sa faci parului tau, important sa fie sanatos.

MaNi-PEDi

GEl / SEMi

Felul in care iti aranjezi, este semnatura propriei personalitati si a unui stil autentic.Serviciile de coafor reprezinta identificarea stilului personal si conturarea celor mai frumoase trasaturi estetice prin culoare, texturi si volum create prin vopsitul si aranjarea parului. Realizam tot tipul de coafuri, de la cele mai simple pana la cele complicate, destinate evenimentelor speciale.

FRizERiiE

Oferim servicii de inalta calitate, profesionale,produse de acelasi rang. Prin aptitudinile si experienta frizerilor nostri, care folosesc tehnici vechi, precum pierdutul exclusiv din foarfeca, dar si prin tehnici moderne. Consideram ca frizerul dumneavoastra trebuie sa aiba carisma, sa fie sociabil, sa devina prietenul dumneavoastra, omul caruia puteti sa ii impartasiti orice, sa reveniti cu placere la o noua programare.

MaNi-PEDi

cLaSiCa

Fie că alegi o schimbare de look printr-o nouă culoare a părului, fie că vrei să reîmprospătezi nuanța ta actuală, echipa noastra de stilisti vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

 

 

COSMEtiCA

Cu cât părul este mai ondulat, mai deshidratat şi cu fir mai gros, cu atât este mai greu de îndreptat

MaKE-Up

StYLinG

Fie o revigorare a parului, o revigorare a tenului cu ajutorul tratamentelor cosmetice, realizate cu produse de calitate si a masajelor faciale pana la ingrijirea minutioasa a unghiilor, parului, toate aceste servicii sunt efectuate intr-o atmosfera moderna si primitoare, efectuate de un personal calificat , tanar ambitios si priceput.

alte seRVicii

Be BeAutY, Be YOU

Call Now Button Scroll to Top